Hizmetlerimiz - Kalite

Kalite

Kalite standartlarımızın temelini müşteri memnuniyeti anlayışımız oluşturmaktadır. Müşteri her aşamada en kaliteli ve en uygun maliyetli çözümlere sorunsuz şekilde ulaşabilmelidir. 

Bu vizyonla hareket eden Prizma Mühendislik, müşteri ilişkilerinden, ürün teminine, üretimden, teslim sürecine kadar her aşamayı takip eden KALİTE odaklı bir anlayışla hareket eder. Her aşamada en kaliteli hizmeti sunmak birincil önceliğimiz ve çözüm ortağı olarak bizi seçen müşterilerimizin et temel hakkıdır. 

Gelişen dünyanın sunduğu her türlü teknik olanakları bu süreçte kullanmak, en son teknolojiyi en hızlı şekilde üretim ve tedarik sürecine dahil etmek yüksek kalite sunmanın birinci şartı haline germiştir. Her aşamasında kalite standartlarına pararel hareket etmek ise hedeflenen %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ'ne ulaşmanın en doğru yoludur. 

Misyonumuz bu kalite standartlarına uygun olan her türlü takip sistemini maksimum düzeyde kullanarak. Mutlu müşteriler ve uzun süreli çözüm ortağınız olarak sizler hizmet sunmaktır. Bunun için 



180 kez okundu

Image

Uzman Profesyonel Kadro

Misyon ve vizyonumuzu da anlattığımızda ifade ettiğimiz en birincil önceliğimiz olan Müşteri Memnuniyetini yakalamanın birincil şartı kalitedir. Kalitenin birincil koşulu ise uzman ve tecr&u..
Devamı

Image

Kalite

Kalite standartlarımızın temelini müşteri memnuniyeti anlayışımız oluşturmaktadır. Müşteri her aşamada en kaliteli ve en uygun maliyetli çözümlere sorunsuz şekilde ulaşabilm..
Devamı

Image

Müşteri Memnuniyeti

Küreselleşen dünyanın ortaya çıkardığı ekonomik sistemde üretmek kadar müşteri odaklı olarak çalışmak birincil öncelik haline gelmiştir.  Bizler müşte..
Devamı

Toplam Kayıt: 3 [3 - 1] arası   
Sayfa: 1